Kiinteistöpalvelut monipuolisesti Helsingissä 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kiinteistöpalvelu Hytönen Oy on joustava kiinteistönhoitoalan ammattilainen, joka palvelee kohteita Helsingin keskustan alueella.
Tarjoamme varmat ja luotettavat palvelut taloyhtiöille ja muille kiinteistölle. Pyrimme olemaan asiakkaillemme miellyttävä yhteistyökumppani, joka hoitaa sujuvasti niin arkisen kunnossapidon kuin kiinteistössä ilmenevät ongelmatkin. Jokainen asiakkaamme voi valita laajasta palveluvalikoimastamme juuri itselleen sopivat palvelut. Tutustu myös Muuttoilmoitus- ja Vikailmoitus -sivuihimme.

Talokohtainen huoltomies tulee tutuksi

Meillä jokainen asiakas saa oman talokohtaisen huoltomiehen. Näin huoltomiehen kanssa voi luontevasti rakentaa pitkäkestoisen yhteistyösuhteen, mikä hyödyttää molempia osapuolia. 


Asiakkaan näkökulmasta on helppoa, että sama ihminen hoitaa pääsääntöisesti kaikki kiinteistöpalvelut tai vastaa niiden toteuttamisesta. Meidän näkökulmastamme taas on ihanteellista, että huoltomiehemme pystyvät tutustumaan asiakkaisiin ja ymmärtämään näiden toiveita ja tarpeita kokonaisvaltaisesti. 


Toimintamallimme onkin tuottanut erinomaisia tuloksia. Kun jätät kiinteistösi hoidon meille, voit olla rauhallisin mielin!

Tarjoamamme kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhoito- ja huoltotyöt

Toteutamme luotettavasti kaikki tarvittavat kiinteistönhoito- ja huoltotyöt. Meillä on useimpien asiakkaidemme kanssa pitkäkestoinen sopimussuhde, johon liittyy sekä säännöllistä kunnossapitoa että kertaluontoisten ongelmien ratkaisua.

Lumen auraus ja poiskuljetukset
Lumiset talvet voivat aiheuttaa päänvaivaa kiinteistönomistajille ja taloyhtiöiden isännöitsijöille. Miten varmistaa tehokkaimmin, ettei piha-alueille kasaantuva lumi haittaa ihmisten ja ajoneuvojen liikkumista? Me hoidamme lumen aurauksen ja poiskuljetuksen puolestasi turvallisesti ja ripeästi.

Ulkoalueiden siivoukset

Kotona on helpompi viihtyä, kun myös piha-alue on siisti. Me tarjoamme ulkoalueiden siivousta asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

Voimme siivota esimerkiksi taloyhtiöiden ulkoalueet säännöllisesti sopimuksen mukaan. 


Pienet sähkötyöt ja korjaustyöt, LVI-korjaukset ja -huollot
Arkeen kuuluvat myös kaikenlaiset kommellukset, aina hajonneista lukoista putkistotukoksiin. Huolto- ja korjaustiimimme jäsenet ovat käteviä käsistään ja toteuttavat tuota pikaa ratkaisut kiinteistön ongelmiin. Palveluvalikoimaamme eivät kuulu sähkölupaa vaativat sähkötyöt, mutta hoidamme pienimuotoisia sähkötöitä ongelmitta. 


Meiltä onnistuvat myös pienet LVI-alan korjaukset ja huollot sekä yleiset kiinteistöjen paikkailut ja ehostukset. Ota yhteyttä, jos etsit luotettavaa tekijää kertaluontoiseen urakkaan tai pitkäaikaiseen sopimussuhteeseen!